Takvim

2022 Yılı Mezuniyet Töreni

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne davetlisiniz.

İstanbul Topkapı Üniversitesi 2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 12.30'da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde yapılacaktır. Siz değerli öğrencilerimiz ve saygıdeğer aileleriniz ile birlikte Mezuniyet Törenimize katılımınız bizleri çok mutlu edecektir.

TÖREN İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:
- Tören başlangıç saati 12.30'dur.

- Törene katılım ücretsizdir.

- Törene 2021-2022 Akademik Yılında eğitim alan son sınıf öğrencileri mezun olamasalar dahi katılım sağlayabilirler.

- Törene katılacak öğrenciler cübbelerini üniversitemizden temin etmelidir. Üniversitemizin cübbeleri dışında cübbe ile katılım mümkün değildir. Cübbeler 22 Haziran tarihine kadar Kazlıçeşme Yerleşkesi Espresso Lab yanında kurulacak stanttan alınabilir. Cübbe satın alma bedeli 400 TL'dir. Dileyen öğrencilerimiz tören sonrasında belirlenecek tarihlerde makbuzları ile gelerek cübbeleri geri teslim edebilir ve ücret iadesi olarak 200 TL geri alabilirler. Ödemeler standa gelindiğinde nakit ya da banka/kredi kartı ile yapılabilir.

- Salon kapasitesi nedeniyle her mezunumuz yanında 2 kişi getirme hakkına sahiptir. 2'den fazla misafir gelmesi durumunda yaşanabilecek olumsuzluklardan üniversitemiz sorumlu değildir.

- Gösteri merkezine ait otopark bulunmamaktadır.

- Tören günü 11.00'den itibaren Yenibosna Metrobüs Durağından YKB Gösteri Merkezine ücretsiz servis araçlarımız hizmet verecektir.