Ayvansaray’da Sanat

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü tarafından organize edilen ‘’Ayvansaray’da Sanat’’ etkinliği sona erdi.

3 ayrı oturumdan oluşan etkinlik; Müzik Direktörü Fuat Kılıç Aslan ve Müzik Direktörü Cem Öget’in katılımıyla ‘’Müzikte Yaratım Süreci’’ başlıklı seminer sunumu ile başladı. Seminerde; film müziklerinde yapılan hatalardan bahseden konuklarımız sektörde yaşadıkları tecrübeleri de aktarmayı ihmal etmediler.

Yönetmen Engin Yıldız’ın ‘’Eski Evler ve Karayemişler’’ belgesel gösterimi ile devam eden etkinliğin ardından Yıldız, belgeselin çekim aşamalarının detaylarından bahsetti.
Ayvansaray yerleşkesinde Atıf Yılmaz’ın Ölüm Yıl Dönümü Anısına ‘’Selvi Boylum Al Yazmalım’’ film gösterimi gerçekleşti.