Dr. Öğr. Üyesi Orhan Polat, STAR Akreditasyon Değerlendirme Takımında Görev Aldı

Üniversitemiz İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Türkçe Bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Orhan Polat, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yetkilendirilmiş ulusal akreditasyon kuruluşu olan Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından verilen eğitim sonucunda yapılan sınavda başarılı olmuş ve sertifikalandırılmıştır. Müteakiben STAR Akreditasyon Kurulu tarafından, 29-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Altınbaş Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi" lisans programı akreditasyon değerlendiricisi olarak seçilmiş ve görev almıştır.