GSTMF İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde Ceren Ağum Proje Ödülü 4. kez verildi

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından COVID-19 pandemisi nedeniyle 11 Aralık 2020 günü aramızdan ayrılan öğrencimiz Ceren Ağum’un adının yaşatılması için düzenlenmiş olan i�� mimari proje tasarım ödülü ardışık dördüncü dönemde de verilmiştir. Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Atlıhan Onat Karacalı ve bölüm öğretim elemanlarından kurulan yarışma komisyonunun değerlendirmesi ile dört sınıf düzeyinde birer proje ödüllendirilmiştir. 1. sınıf öğrencileri Şeyma Kılıç ve Şevval Kılıç (ortak proje), 2. sınıf öğrencisi Ayşe Ceren Ulaş, 3. sınıf öğrencisi Ceren Fındıklı ve 4. sınıf öğrencisi Gülşah Yaprak’ın beratları dijital ortamda kendilerine iletilmiştir. 20-21 Güz döneminden bu tarafa düzenlenen yarışmanın, gelecek dönemlerde kent ve ülke ölçeğine yükseltilmesi ile üniversitemizin tanınırlığına katkı sağlamak hedeflenmektedir.