İngilizce Hazırlık Sınıflarına Kayıtlı Tüm Öğrenciler İçin Seviye Belirleme (Placement) Sınavı Hk.

İngilizce Hazırlık Sınıfına kayıtlı tüm öğrencilerin, 23 Eylül 2022 Cuma günü online olarak yapılacak olan Seviye belirleme (Placement) Sınavına katılmaları zorunludur. Bu sınav, öğrencilerin sahip oldukları İngilizce seviyesine uygun sınıflara yerleştirilmesi için yapılmaktadır. Sınav çevrimiçi (online) yapılacaktır. Bu sınavda alınan not, sadece öğrencinin doğru sınıfa yerleştirilmesi için kullanılacaktır. Bu notun akademik anlamda hiçbir hükmü yoktur. Bu nedenle, öğrenciler sınavda gerçek bilgilerini göstermelidirler. Öğrenciler kesinlikle kopyaya başvurmadan ve yardım almadan sorulara cevap vermelidirler. Bilinmeyen sorular boş bırakılmalıdır. Aksi halde, öğrenciler seviyelerinin üstünde bir sınıfa yerleşebilirler ve oldukça zorluk çekebilir, başarısız olurlar. Temel seviyede başlamak isteyen öğrencilerin de sınava katılmaları gerekmektedir. Hiçbir soruya cevap veremiyorlarsa, sınavı boş bırakmaları gerekmektedir. Sınava erişim 23 Eylül Cuma günü saat 10.00-23.00 saatleri arasında olacaktır. Sınavın çözümü ve ilerleyişine dair yönlendirmeler, sınava giriş yaptığınızda açılacak olan bir video ile anlatılacaktır. Sınav için internet bağlantısı ve bilgisayar gerekmektedir. Ayrıca sınavda dinleme bölümleri de olacağı için bilgisayarınızın ses sistemi çalışıyor olmalıdır. Sınava giriş için: http://www.uesplacement.com/ . Sınava giriş için gerekli olan kullanıcı adı ve şifre bilgileri, öğrenciler tarafından aşağıdaki gibi oluşturulur.

Kullanıcı adı: Ad-soyad bitişik şekilde ve İngilizce karakterlerle yazılmalıdır (OIS kullanıcı adınızla aynıdır). Örnek: egedogan

Şifre: ŞİFRENİZ ÖĞRENCİ NUMARANIZDIR.