İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nde Havacılık Zirvesi Gerçekleşti!

Plato Meslek Yüksekokulu Sivil Hava ve Ulaştırma İşletmeciliği programı tarafından organize edilen ‘’Havacılık Zirvesi’’ düzenlendi.

Zirve de Sivil Havacılık Akademisi Müdürü Erdal Yeşilbaş, Havacılık Kulübü Kurucu ve Yöneticisi Armağan Aslan, İstanbul Havalimanı ARFF Memuru Tülay Karaca ve Turkish Ground Services Posta Başı Cemal Can’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

İlk konuşmacı Sivil Havacılık Akademisi Müdürü Erdal Yeşilbaş, kariyerinden ve sektör deneyimlerinden bahsettikten sonra öğrencilere; ‘’Yarın nerede olmak istiyorsanız, bugün ona hazırlık yapın.’’ tavsiyesinde bulundu.

Havacılık Kulübü Kurucu ve Yöneticisi Armağan Aslan, misafir hizmet memurunun görevleri hakkında detaylı bir sunum yaptı.

İstanbul Havalimanı ARFF Memuru Tülay Karaca, ARFF Memuru olmak için neler yapılması gerektiğinden ve eğitimlerinden bahsetti.

Turkish Ground Services Posta Başı Cemal Can ise; ‘’Bu işi yapmak için iletişiminizin kuvvetli olması lazım. İletişiminde birinci kuralı yabancı dil bilmektedir.’’ dedi.

Değerli konuklarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.